Klantservice

Verzenden

Momenteel verzenden wij naar België en Nederland. De verzendtijd zijn maximaal 2 werkdagen.  We versturen uw pakketten met BPost, in België ontvangt u uw pakket al de dag na verzending, en in Nederland duurt 2 werkdagen. U ontvangt vooraf een trackingnummer om uw zending te volgen. Houd er rekening mee dat we niet verantwoordelijk zijn voor eventuele stakingen of vertragingen bij BPost.

De verzendkosten bedragen 5,7€ /pakket naar België en 6,99€ /pakket naar Nederland. Goed nieuws is dat we gratis verzending aanbieden voor bestellingen van 68€ of meer naar zowel België als Nederland.

Als u buiten België of Nederland wilt laten leveren, neem dan contact met ons op via info@succesvollekinderen.be

Betalen

We bieden verschillende betaalmethodes zonder extra kosten. Je kunt kiezen uit:

Creditcard
Bancontact
iDeal
KBC Pay
Belfius Pay

De prijzen die we in onze shop hanteren zijn aangegeven in EURO inclusief alle tax en BTW inbegrepen zodat er geen onverwachte kosten bijkomen. Eventuele verzendkosten worden duidelijk vermeld tijdens het afrekenen.

Retourneren

Een retour versturen:
Stuur binnen 14 dagen een e-mail naar info@succesvollekinderen.be met je bestelnummer, zodat wij je bestelling als geretourneerd kunnen markeren. Vergeet niet de bestelnummer toe te voegen. Producten die teruggestuurd worden zonder ons dit vooraf te melden, kunnen we helaas niet in behandeling nemen. De retourkosten van het retourpakket zijn steeds voor rekening van de klant. Om een retour te accepteren, is het essentieel dat de producten zich in perfecte staat bevinden en zich in hun originele verpakking bevinden.

Terugbetaling
Als je retour na controle is geaccepteerd, wordt je binnen 10 dagen terugbetaald via de betaalmethode die gebruikt is voor de bestelling. Het kan even duren voordat je bank of credit card de terugbetaling verwerkt heeft. Mocht je retour niet geaccepteerd zijn, laten we je dit weten.

Product omruilen
De snelste en enige manier om zo snel mogelijk je gewenste product te ontvangen, is om het product te retourneren en op het moment dat het geretourneerde product door ons is geaccepteerd, een nieuwe bestelling voor het gewenste product te maken. Eventuele verzendkosten zijn voor eigen rekening.