Maak van je gezin een topteam

Zonder ruzie en op een leuke manier

Stap 1: download de PDF's:

Download en print deze bijlagen om de Huishoudelijke Taken samen met je gezin toe te passen.

Stap 2: vraag toegang tot de private groep:

Ieder gezin is anders, en soms zijn er situaties waar we geen raad mee weten. Daarom bieden we 6 maanden online ondersteuning van een kindercoach aan. Via een besloten facebook groep of via email. Onze missie is om van je gezin een topteam te maken. Als er hiervoor iets in de weg staat, dan helpen we je graag verder

Stap 3: bekijk het trainingsprogramma:

De echte magie gebeurt tijdens het trainingsprogramma. Een ervaren kindercoach deelt duidelijke instructies voor de ouders. Hoe begin je eraan? Hoe delegeer je huishoudelijke taken aan je kinderen? Hoe motiveer je je kinderen? Straf je of beloon je? Na deze training ben je volledig geïnformeerd en gemotiveerd om samen met je kinderen aan de slag te gaan. Er is geen weg terug, je gezin wordt een topteam.

Stap 4: neem actie en deel je ervaring:

Bij de aankoop van het takenpakket krijg je duidelijke instructies en de garantie dat jouw kinderen de taken met plezier zullen uitvoeren. Indien dit niet het geval is, krijg je gratis support van onze kindercoach Andrea totdat je resultaten ziet. Het is de bedoeling dat je 100% tevreden bent.

Onze missie is om van jouw gezin een topteam te maken. Waar jouw kinderen de taken automatisch en met plezier uitvoeren. Zo hoef jij minder streng te zijn en hoef je niet alles te herhalen. Het is de bedoeling dat jouw leven en dat van je kinderen beter wordt. Als dat niet meteen lukt, staan we voor je klaar.

Dit zijn de manieren om ons te contacteren. Wees duidelijk in de probleemomschrijving, zodat we je maximaal kunnen helpen:

Private Facebook 🔒groep: www.facebook.com/groups/gezinsbijdragen/

E-mail kindercoach 💌 : info@succesvollekinderen.be

Whatsapp 💚: +32 468095981

Stap 5: geniet jarenlang van de voordelen

Gefeliciteerd met het afronden van onze trainingsprogramma van Huishoudelijke taken!

Jouw inzet voor persoonlijke en familiale ontwikkeling is bewonderenswaardig. Ga zo door met deze positieve energie.

Weet dat wij altijd klaarstaan om je te ondersteunen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u meer hulp nodig heeft of uw ervaringen wilt delen.

Met vriendelijke groeten,
Team van Succesvolle Kinderen 🖐🏽